Kako dobiti paket pomoći na putu VOZZi?

1.

Posetite vaš lokalni Vulco servis.

2.

Kupite set od četiri Goodyear, Dunlop ili Fulda pneumatika od 16" i više i dobijate VOZZi Vulco paket od Vulco partnera.

3.

Preuzmite VOZZi aplikaciju i kreirajte profil koristeći svoj broj telefona. Nakon uspešne registracije, u aplikaciji će Vas čekati VOZZi Vulco paket.
 

Šta uključuje VOZZi paket pomoći na putu?

 

VOZZi aplikacija je namenjena za brzu i sigurnu pomoć na putu. U paket je uključeno:

 

  • besplatan šlep do 80km od mesta kvara,
  • besplatna popravka gume ili besplatni restart akumulatora,
  • pokriće troška novog pneumatika do 100 eur (za pojedinačni kvar),
  • pokriće šlepanjem na teritoriji Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine

 

Ne zaboravite da aktivirate svoju VOZZi karticu u 60 dana od dana kupovine pneumatika. Vaša pomoć na putu je validna sledećih 12 meseci.

Više detalja o uslovima i odredbama

Kako da koristite VOZZi aplikaciju kada vam je potrebna?

U slučaju potrebe, na VOZZi aplikaciji potražite najbliži šlep na mapi gde su prikazani sve šlep službe. Kada izaberete šlep službu, dobićete broj telefona i ime i kada kliknete na izabranu šlep službu, dobićete tačno vreme koje je potrebno da dođu do vas. VOZZi aplikacija računa udaljenost, vreme i cenu usluge u zavisnosti od vaše udaljenosti. Takođe pruža informaciju o metodu plaćanja ukoliko je ista potrebna. Tako je jednostavno!

Imate li pitanja ili vam je potrebna pomoć?

Pretraga Vulco partnera

Vulco, lokalni ekspert za gume i usluge.

 

Vulco je franšiza koja pokriva 50 lokacija u Srbiji.

 

Vulco eksperti pristupaju svakoj mušteriji individualno kako bi pružili najbolji mogući kvalitet potrebne usluge.

 

Gume

Trebaju vam nove gume? Posetite najbliži Vulco servis kako bi izabrali prave gume za vas i vaš automobil i kako bi ih montirali na licu mesta. Da li vam je potrebna sezonska zamena? Nema problema!

 

Auto Servis

Da li vašem autu treba popravka? Eksperti u Vulco mreži će brzo dijagnostifikovati kvar i predložiti pravo rešenje. Popravka neće početi ukoliko kvar nije dijagnostifikovan i ukoliko nema vašeg pristanka da se kvar otkloni.

 

Da li vam treba savet?

Niste sigurni koje gume da izaberete ili koja vrsta popravke je potrebna vašem automobilu? Vulco eksperti će vam sa zadovoljstvom pomoći. Posetite najbliži Vulco servis ili ih kontaktirajte direktno.