Akumulatori
Akumulatori

Akumulatori

U svim centrima Vulco naši visokokvalifikovani tehničari nude kompletan servis akumulatora koji obuhvata kontrolu akumulatora, izbor novog akumulatora, montažu novog i ekološko odstranjivanje starog ili istrošenog akumulatora. Ovim, pored toga što brinemo o vašem automobilu, želimo da damo svoj doprinos zaštiti životne sredine.

Nudimo Vam Akumulatore Topla koji su slovenački proizvod.


Topla Energy je zahvalna baterija s tradicijom i unikatnim dizajnom, proizvedena vodljivom tehnologijom Ca/Ca, te zadovoljava potrebe svih putničkih vozila. Svojim širokim asortimanom tipova baterija primeren je izbor za svako vozilo.


Karakteristike:

 • duži životni vek
 • jake struje startanja
 • mala potrošnja destilisovane vode
 • uspešan start kod niskih temperatura


Topla Top baterija je proizvedena vodljivom Ca/Ca tehnologijom, a njene startne sposobnosti uvrštavaju se u vrhunski razred. Akumulator je primeren za putnička vozila s velikom potrošnjom električne energije. Zbog minimalne potrošnje vode ne zahteva održavanje.

Karakteristike:
 • veći broj ćelija osigurava 30% bolje startne osobine
 • tehnologija ekspandiranja omogućava bolju otpornost na koroziju i samim tim duži životni vek
 • indikator napona korisniku omogućava nadzor nad stanjem akumulatora
 • protu-eksplozijski uložak uklanja mogućnost eksplozije
Topla EcoDry - koristeći AGM tehnologiju elektrolit je vezan uz stakleno vlakno koje je istovremeno i izolator. Elektrohemijski sistem omogućava rekombinaciju plinova i sprečava izlivanje elektrolita, te tako osigurava maksimalnu sigurnost. Akumulator je kompaktan, prenosiv, otporan na trešnju i primeren za izvanredno teške uslove eksploatacije.

Karakteristike:
 • veliki broj ciklusa punjenja i pražnjenja i najmanja mogućnost samopražnjenja
 • posebno namenjen za vozila s povećanim zahtevima kao što su TAXI vozila, vozila za specijalne namene, traktori, nautički program
 • mogućnost ugradnje u bilo kojem položaju
CIAK Starter AGM – START STOP
 

Tehnologijom AGM postiže se maksimalan efekat akumulatora i stalno iskorištenje rešetke u njenom apsolutnom kapacitetu i iskorištenju njene površine na svim delovima istim intenzitetom potrošnje, bez mogućnosti sulfatizacije ili raslojavanja elektrolita.

CIAK Starter karakteristike
 

Širokim rasponom različitih modela ovaj akumulator pokriva potrebe 99% svih proizvedenih automobila na svetu i može svojom tehnologijom zadovoljiti i najzahtevnije uslove korištenja.
Akumulator je sa MF tehnologijom ( Maintenance Free – bez održavanja ) odnosno nije potrebno održavanje.

CIAK Starter Tractor Profi
 

Jedinstveni je akumulator specijalno razvijan i prilagođen upravo najzahtevnijoj upotrebi u poljoprivrednim mašinama. Jedinstvenog kapaciteta od 110 Ah i iznimne pokretačke snage od 1000 A

Silver Dynamic AGM
 

Odaberite VARTA® Silver dynamic AGM akumulator sa najsavremenijom AGM tehnologiju i dobićete fantastičan akumulator koji je u stanju da napaja većinu zahtevnih vozila i opreme sa tri puta većom trajnošću nego kod konvencionalnih akumulatora. Dodatna PowerFrame® tehnologiju rešetke omogućava izuzetnu pokretačku snagu. Ovaj akumulator je najsavremenije rešenje kada je u pitanju tipični saobraćaj sa čestim zaustavljanjima i pokretanjima vozila.

Silver Dynamic
 

Za veću snagu i premium performanse, VARTA Silver Dynamic nudi najvišu snagu pokretanja koja će zadovoljiti najveće zahteve za energijom bez kompromisa; sa obzirom da omogućava superiorne performanse za vrhunski opremljene automobile. VARTA® Silver Dynamic je savršen akumulator za Vaše vozilo bez funkcije start-stop.

Blue Dynamic EFB
 

Opredelite se za VARTA® Blue Dynamic EFB kako biste dobili superioran i izvanredan akumulator za vrhunske performanse. Zahvaljujući poboljšanoj EFB tehnologiji, koja odgovara vozilima sa start-stop funkcijom koja može motor da pokrene u više navrata tokom jedne vožnje, VARTA® Blue Dynamic EFB akumulatori imaju dvostruko viši nivo izdržljivosti u odnosu na konvencionalne akumulatore. Odaberite VARTA® Blue Dynamic EFB za vozila sa energetskim potrebama koje su više od uobičajenih, bilo da to znači gušći raspored vožnje, više instalirane opreme ili su u pitanju automobili sa funkcijom start-stop bez tehnologije regenerativnog kočenja.

Blue Dynamic
 

Za potpunu pouzdanost i bezbrižnost, serija Blue Dynamic nudi dodatnu snagu pokretanja i drži korak sa vašim pretrpanim rasporedom. Omogućuje kontinuirano visoke performanse na duže vremenske periode. Odaberite VARTA® Blue Dynamic za sva vozila sa standardnom opremom, bez start-stop funkcije, i pripremite se za bezbrižno putovanje.

Promotive EFB
 

VARTA® Promotive akumulatori su tehnološki lideri za teška komercijalna vozila. Akumulator Promotive EFB dizajniran je specijalno za moderne kamione i vozila sa dosta opreme kako bi zadovoljio rastuće potrebe za potrošnjom struje i montažnog sistema na zadnjem okviru vozila. Akumulatori današnjice osmišljeni su za nešto više osim samog pokretanja!
 

Svi Fiamm akumulatori su dizajnirani u cilju optimizovanja performansi, kao odgovor najzahtevnijim vozačima današnjice, odnosno Fiamm nudi akumulator koji precizno odgovora zahtevima proizvođača vozila te je time prisutan i kod prve ugradnje , prepoznatljiv OE kvalitet akumulatora .

TITANIUM Pro
 

Titanium Pro karakteristike
FIAMM pogona za proizvodnju linija za OE kvalitet prve ugradnje, postupak i OE tehnologija sada je dostupna za aftermarket u visokom kvalitetu proizvoda italijanskog proizvođača.

 
Pretraga za Vulco partnera Mesto rezervacije